Osobni kontakti


osobnikontakti.info | Osobni kontakti
osobnikontakti.info | Osobni kontakti

osobnikontakti.info | Osobni kontakti

golek wong lanang hubungan jenis: Opo wae - Ireen6 | Tallinn | Estonia


golek wong lanang Ireen6 Tallinn Estonia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 - Suoro

Ireen6 Pisces
Estonia, Tallinn

Aku wong wadon, 59
golek wong lanang tekan 46 Tinuju 52

ebjdho9gd4

kirim email
ngirim kedipan moto
Terusno profile
Nambah dadi konco


Ulang taon: 1960-02-21 
hubungan jenis: Opo wae
Negoroku: Estonia
Kuthaku: Tallinn
Penampilan
Dhuwurku: 5' 6" (1.68 m.)
Bobot awakku: 130 lbs. (59 kg)
Rambut aku: Rambut pirang
Motoku: Biru
Tipe awakku: Langsing
Bagian apik tekan awakku: Liyane
Ras aku: Putih / Kaukasus
Keluargo
Status perkawinan aku: Bujangan
Bocah-bocah: Loro utowo telu
Babakan bocah-bocah: Mungkin ora
Kewan angonan senenganmu: Kucng
 
Sosial
Pakaryan aku: Liyane
Pendapatan aku: Liyane
Bosoku: Boso Estonia
Boso Hongaria
Boso Inggris
 
Gaya urip
pandangan politik: Babakan pendapat liyane
hobi aku: Lelungan / Tamasya
Musik lan konser
 
Olahraga senenganku : Nari
Liyane
 
Pihak
Ngrokok: Uwong kang ora ngerokok
Alkohol: Podo bab-bab sing khusus
Ombenan: Kopi
Anggur putih
Anggur abang
 
Panganan awakmu: Liyane
 
Favorit musik: Klasik
Rock
 
Roso humor: Sarkastik
 



Tambahno nang favorithttp://osobnikontakti.info/ebjdho9gd4
Sumelang babakan pengguna ikiSumelang babakan pengguna iki




Personals |Lanang |Wadon |osobnikontakti.info dating service TOS and PP | osobnikontakti.info dating service Dukungan layanan
Besucherzahler ukraine mail order brides
website counter

Dating Affiliates