Osobni kontakti


osobnikontakti.info | Osobni kontakti
osobnikontakti.info | Osobni kontakti

osobnikontakti.info | Osobni kontakti

golek wong lanang Jangka panjang utawa pernikahan - Ksekne | Mingi Muu | Estonia


Foto bakalan tekan

Ksekne Capricornus
Estonia, Mingi Muu

Aku wong wadon, 54
golek wong lanang tekan 45 Tinuju 58

d2qbho9vzm

kirim email
ngirim kedipan moto
Terusno profile
Nambah dadi konco


Babakan aku
Ulang taon: 1964-12-22 
hubungan jenis: Jangka panjang utawa pernikahan
Negoroku: Estonia
Kuthaku: Mingi Muu
Penampilan
Dhuwurku: 5' 6" (1.68 m.)
Bobot awakku: 165 lbs. (75 kg)
Rambut aku: Coklat enom
Motoku: Ijo
Ras aku: Putih / Kaukasus
Keluargo
Status perkawinan aku: Kepisah
Bocah-bocah: Loro utowo telu
Babakan bocah-bocah: Mungkin ora
Kahanan uripku: Urip dewe
 
Sosial
Pakaryan aku: Liyane
Pendapatan aku: Liyane
Pendidikan aku: Pascasarjana
 
Keahlian awakmu: Ilmu sosial
 
Bosoku: Boso Estonia
Boso Rusia
Boso Inggris
Boso Finlandia
 
Gaya urip
pandangan politik: Konservatif
hobi aku: Dolanan olahraga
Masak
Lelungan / Tamasya
Berkebun / Pertamanan
Musik lan konser
 
Olahraga senenganku : Bal voli
Nari
 
Pihak
Ngrokok: Uwong kang ora ngerokok
Ombenan: Banyu
Kopi
Anggur abang
 
Panganan awakmu: Tetep seger waras
Kabeh coklat saben dino
 
Favorit musik: Klasik
Disko
Pop
 
Roso humor: Sumanak
 



Tambahno nang favorithttp://osobnikontakti.info/d2qbho9vzm
Sumelang babakan pengguna ikiSumelang babakan pengguna iki




Personals |Lanang |Wadon |osobnikontakti.info dating service TOS and PP | osobnikontakti.info dating service Dukungan layanan
Besucherzahler ukraine mail order brides
website counter

Dating Affiliates