Osobni kontakti


osobnikontakti.info | Osobni kontakti
osobnikontakti.info | Osobni kontakti

osobnikontakti.info | Osobni kontakti

golek wong wadon Obrolan - mylifestartsatnight | Tartu | Estonia


Foto bakalan tekan

mylifestartsatnight Taurus
Estonia, Tartu

Aku wong wadon, 37
golek wong wadon tekan 27 Tinuju 42

ebs29wsbta

kirim email
ngirim kedipan moto
Terusno profile
Nambah dadi konco


Ulang taon: 1982-05-17 
hubungan jenis: Obrolan
Negoroku: Estonia
Kuthaku: Tartu
Penampilan
Dhuwurku: 5' 7" (1.70 m.)
Bobot awakku: 150 lbs. (68 kg)
Rambut aku: Coklat tuo
Motoku: Abu-abu
Tipe awakku: Babakan roto-roto
Bagian apik tekan awakku: Mripat
Ras aku: Putih / Kaukasus
Keluargo
Status perkawinan aku: Kawin
Bocah-bocah: Ora ono siji-sijine
Babakan bocah-bocah: Liya dino
Kahanan uripku: Urip dewe
 
Kewan angonan senenganmu: Kucng
Asu
 
Sosial
Pakaryan aku: Liyane
Pendapatan aku: $ 1.000 - $ 3.000 per wulan
Pendidikan aku: Pascasarjana
 
Keahlian awakmu: Kedokteran / Farmasi
Keahlian Sains Liyane
 
Bosoku: Boso Estonia
Boso Inggris
Boso Rusia
 
Gaya urip
hobi aku: Klub bengi / Dansa
Kemah
Dolanan olahraga
Kopi lan ngobrol
Masak
Mangan nang njobo
Lelungan / Tamasya
Berkebun / Pertamanan
Film / Video
Museum lan seni
Ngiciipi anggur
Musik lan konser
 
Olahraga senenganku : Renang
Ski
Nari
 
Pihak
Ngrokok: Uwong kang ora ngerokok
Alkohol: Podo bab-bab sing khusus
Ombenan: Banyu
Teh Ijo
Kopi
Koktail
Anggur putih
Anggur abang
Martini
 
Panganan awakmu: Daging lan kentang
Tetep seger waras
 
Favorit musik: Klasik
Disko
Jazz
Pop
Rock
 
Roso humor: Mogol
 



Tambahno nang favorithttp://osobnikontakti.info/ebs29wsbta
Sumelang babakan pengguna ikiSumelang babakan pengguna iki




Personals |Lanang |Wadon |osobnikontakti.info dating service TOS and PP | osobnikontakti.info dating service Dukungan layanan
Besucherzahler ukraine mail order brides
website counter

Dating Affiliates